Nadat ik erg tevreden was over de vorige Celebrate Books Box, had ik besloten de tweede boekenbox ook te bestellen. Het thema dit keer was Reaching For The Stars en het sprak mij meteen aan! Ik weet niet waarom, maar ik had een goed gevoel bij dit thema. Vrijdag was het dan zo ver. Mijn Celebrate Books Box zou binnen komen! Na een hele middag thuis gebleven te zijn, kwam hij eindelijk (een half uur te laat) om 17:00 binnen. Mijn unboxing kon beginnen!

The Unboxing

CBB Stars 2

(Hier zijn stiekem de spulletjes al uitgehaald…. was iets mooier voor de foto)

De box zat echt heel goed dichtgeplakt, dus heb het voorzichtig met een mesje open kunnen snijden. Meteen werd ik verwelkomd door het welbekende Celebrate Books kaartje, en de vele schuimpjes. De volgende dingen vond ik in de box…

CBB Stars 3

Er zaten twee boekenleggers in. Eén boekenlegger van Een Weeffout in onze Sterren van John Green. Ook vond ik een boekenlegger met de volgende quote: “You can’t buy happiness, but you can buy books and that’s kind of the same thing”. Verder zat er nog een stickervel in, met stickertjes van Celebrate Books. Een postkaart waar John Green en zijn boeken op staan. Een vel met een boeken zomer bingo, ook door Celebrate Books zelf welke mij erg leuk lijkt om af te strepen. En vervolgens nog een kaart met een quote uit het boek: Eenzaam en extreem ver weg  van Kate Ling, die overigens ook gesigneerd is door haarzelf! Jeej, super gaaf!!

CBB Stars 4

Goodies konden natuurlijk ook niet ontbreken in de boekenbox. Ik ben echt gek op totebags en toen ik deze tas vond, was ik meteen verliefd! Het formaat is niet al te groot en daardoor super makkelijk mee te nemen, als je snel ergens naartoe moet. Ook zat er een mooie mok met een leuke quote in de box. Die ga ik nu nog niet gebruiken, maar heb ik snel bij mijn uitzet gezet. Ik probeer zo nu en dan huishoudelijke spulletjes te sprokkelen, en nu heeft mijn uitzet ook een bookish tintje ;-). Ook zat er ook nog een magnetische boekenlegger bij, met een super schattig meisje! Alleen heb ik stiekem geen idee wie ze voor moet stellen, aangezien ik nog nooit Shadowhunters gelezen heb… *schaam schaam*

CBB Stars 5

En tenslotte, het belangrijkste onderdeel van de boekenbox… Het boek! Dit keer had ik het boek goed geraden. Donderdag schoot het me ineens te binnen. Eenzaam en extreem ver weg lijkt me een heel bijzonder en apart boek. Ik ben er erg benieuwd naar! Overigens zaten de glow in the dark – sterretjes ook in de boekenbox. Te schattig! Laat ik nou net mijn kamer aan het verbouwen zijn… Hmmm, misschien kan ik er nog wel wat mee!


Ondanks dat er weer een hele leuke inhoud in de boekenbox zat, heb ik besloten de volgende Celebrate Books Box niet te bestellen. Het thema, Midnight Mystery, spreekt mij niet zo aan. Dan vind ik €29,95 net eventjes te duur, voor een genre waar ik niet zo van hou. Maar als jij hem wel wilt bestellen, wees er dan snel bij, want volgens mij gaan ze erg rap op!

Wat vind jij van de inhoud van deze Celebrate Books Box, en ga je de volgende bestellen?