Vorige maand bestelde ik nieuwsgierig de boekenbox van Celebrate Books. De inhoud van deze box was geheim en het enige wat ik wist was dat het thema Fandom zou zijn, en dat het rond 20 april opgestuurd zou worden. Er zou sowieso een recent verschenen Young Adult boek in zitten en er zouden ook nog drie tot vijf items bij zitten die bij het thema pasten. Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Ik mocht de boekenbox in ontvangst nemen.

The Unboxing

Foto 22-04-16 15 36 40

Toen ik de box opende, zag ik als eerste het kaartje van Celebrate Books liggen. Op het kaartje stond beschreven wat er in de box te vinden zou zijn. Ik slaakte eigenlijk al heel snel een gilletje, want de inhoud was werkelijk geweldig, en paste perfect in het thema Fandom!

Foto 22-04-16 15 39 10

Laat ik beginnen met de items die in de box zaten. Het fangirlen begon toen ik het Deathly Hallows kettinkje ontdekte. Hoe vaak heb ik wel niet jaloers naar meiden gekeken die zo’n ketting om hadden! Maar ik wist niet waar ik überhaupt zo’n ketting kon halen. Nu heb ik er gewoon één! Ook zat er een super schattig draaiorgeltje in, die Hedwigs Theme afspeelt wanneer je aan het hendeltje draait. Echt super leuk!

Foto 22-04-16 15 40 58

Het volgende mega fangirl moment is te danken aan de Mockingjay-pin die in de box zat. The Hunger Games is de serie waarmee ik kennis maakte met het Young Adult genre! Super blij met deze pin. Volgens mij was dit item variabel en heeft iedereen een ander item gekregen uit de Hunger Games of Divergent franchise. Super blij dat ik dit item heb want stiekem heb ik meer met The Hunger Games dan Divergent.

Foto 22-04-16 15 45 30

Ook zaten er een aantal kaartjes en dergelijke in de box. Allereerst wil ik zeggen dat ik de kaart die door Emmy van Zon en Maan ontworpen is, echt onwijs leuk vind! Het is eigenlijk een greep uit de werelden van fandoms en ik vind het zo leuk gedaan! Dat je als fangirl (of fanboy) kan verdwalen in de verschillende werelden en gebieden van je favoriete franchise.

De andere kaart is een quote uit de Fallen-serie van Lauren Kate, en is ook gesigneerd (!) door Lauren Kate zelf! Eerlijk gezegd heb ik de serie nog niet gelezen, maar ik heb de boeken wel op mijn eReader staan, dus kan er elk moment aan beginnen, als ik dat zou willen.

Ook zat er een boekenlegger in van het boek: De Kroon van Keira Cass. Wat kijk ik uit naar dit boek zeg! Of ik de boekenlegger ook bij het boek zelf ga gebruiken, is alleen nog maar de vraag. Ik denk namelijk niet dat ik het boek fysiek aan ga schaffen, aangezien ik de rest van de serie op mijn eReader gelezen heb. En ik vind het een beetje gek om alleen het laatste boek van de serie als paperback te hebben.

Foto 22-04-16 15 40 12

Soms ben ik ben echt een orden freak, en maak ik erg graag lijstjes en aantekeningen etc. Daarom vind ik deze stickynotes echt super handig! Heel fijn om speciale gedeeltes in een boek aan te kunnen geven. Vooral wanneer je “even snel” die ene mooie quote terug wilt vinden.

Foto 22-04-16 15 51 10

Tot slot, het boek.
Het boek uit deze boekenbox is Carry On van Rainbow Rowell. Ik heb nog niet de kans gehad een boek van haar te lezen, maar ik zag regelmatig haar boeken voorbij komen op Goodreads en bij andere boekenblogs en dat maakte me erg nieuwsgierig. Ik hoop er snel in te kunnen beginnen!

Ja, je zou op zijn zachtst gezegd kunnen zeggen dat ik erg blij ben met deze boekenbox. Mijn innerlijke fangirl is weer ontzettend blij geworden en heb ondertussen ook de tweede celebrate books box besteld. Hopelijk is die net zo leuk als deze!

 


Volg mijn blog op bloglovin om geen enkele update te missen!