Nu ik bijna een jaar aan het boekbloggen ben, heb inmiddels al verschillende auteurs mogen ontmoeten. Deze auteurs waren te gast bij evenementen waar ik ook heen geweest ben. Voor ik begon met bloggen, wist ik niet eens dat dit soort evenementen bestonden, dus er ging een wereld voor me open! Van sommige van deze auteurs had ik ook een fysiek exemplaar van hun boek in bezit, en heb ik deze laten signeren. Hierbij een overzicht van alle, origineel Nederlandstalige, boeken die ik heb laten signeren. 


2c-gesigneerd

2C – Mirjam Mous
Ik heb 2C van Mirjam Mous laten signeren toen ik op het Yalbal was. Onder andere Mirjam Mous was hier te gast, en ik heb echt last minute dit boek laten signeren. Ik had namelijk net wat te lang gewacht met het halen van mijn boeken om te laten signeren. Toen ik terug kwam uit de garderobe, stonden Mirjam Mous en Helen Vreeswijk al op het punt om weg te gaan. Ik veronderschuldigde me dat ik zo laat met de vraag kwam om het boek te laten signeren, maar dat vond ze gelukkig niet erg. 2C is echt één van mijn favoriete boeken, en ik ben super blij dat ik hier een gesigneerd exemplaar van heb. Ze signeerde het boek met de volgende tekst:

16 sept 2016
Voor Inge,
Hartelijke groet!
Mirjam


de-kick-gesigneerd

De Kick – Helen Vreeswijk
Zoals ik al eerder zei heb ik op het Yalbal vrij laat mijn boeken laten signeren. Helen Vreeswijk en Mirjam Mous gingen rond dezelfde tijd weg, dus toen ik 2C liet signeren, heb ik ook snel De Kick laten signeren door Helen Vreeswijk. Ik heb haar twee keer ontmoet, ook al eens bij het Young Adult Fest bij boekhandel van der Meer in Noordwijk. Toen had ik echter nog geen boeken van haar. Deze handtekening is misschien wel een van de meest bijzondere die ik heb. Helaas is Helen Vreeswijk onlangs overleden. Ik zal dus extra zuinig zijn op dit boek. Ze signeerde het boek met het volgende:

Veel leesplezier
Groet Helen


zwaartekracht-gesigneerd

Zwaartekracht – Iris Boter
Ik heb Iris Boter helaas nog nooit echt ontmoet, maar ik heb wel een gesigneerd boek van haar, namelijk Zwaartekracht. Ik heb het boek Zwaartekracht van haar mogen ontvangen, omdat ik Mislukt zo goed vond. Mislukt is echt mijn favoriete boek van 2016 en ik zou Mislukt ook heel graag willen laten signeren. Ik zag een keer dat Iris naar een signeersessie zou gaan, alleen maakte de Best of YA Facebook-pagina niet echt duidelijk wanneer dat dan zou zijn. Ik wist niet of het nou vrijdag of zaterdag zou zijn, en ik heb ook geen antwoord gekregen toen ik ernaar vroeg op de Facebook-pagina. Een gemiste kans dus… Ik hoop haar ooit te kunnen ontmoeten! Ze signeerde Zwaartekracht met de volgende tekst:

Voor Inge
“Je kunt niet iemand in z’n ogen kijken zonder dat hij terug kijkt”
20 sept 2016


daan-nadia-gesigneerdDaan & Nadia – Esther Walraven
Ik heb Esther Walraven ontmoet in Amsterdam, bij boekhandel Scheltema. Hier werd een Best of YA – Middag gegeven. Ze was hier samen met Buddy Tegenbosch, de schrijver van Oog om oog. De middag zelf was eigenlijk onbedoeld heel knus. We waren maar met z’n drietjes (Ik, mijn vriend en Milou), dus dat was bijna één op één contact gewoon hahaha. Jammer dat de opkomst niet zo groot was, maar het was wel erg gezellig. Ze heeft zowel mijn exemplaar van Daan & Nadia gesigneerd, als de boekenlegger ervan. En kunnen we allemaal even dat schattige bloempje bewonderen? Hoe lief is dat? Ze schreef het volgende:

21-5-2016
Voor Inge

Leef!
Leuk dat je erbij was bij Scheltema in Amsterdam!
Esther


oog-om-oog-gesigneerdOog om Oog – Buddy Tegenbosch
Ook Buddy Tegenbosch heb ik al meerdere keren ontmoet. Als eerste bij het Young Adult Fest in Noordwijk (waar hij mijn boek gesigneerd heeft). Vervolgens bij de middag bij Scheltema, en bij het Yalbal was hij ook aanwezig. Ik vond zijn boek ook erg leuk. Toen ik hem voor het eerst ontmoette in Noordwijk, vertelde hij zo mooi, dat ik snel zijn boek, Oog om oog, kocht. Want als je al zo goed kan vertellen, dan zal je vast ook prachtige verhalen kunnen schrijven, toch? Dat ik zijn boek gekocht had, heeft hij ook nog eens opgeschreven in mijn boek, en dat vind ik stiekem wel grappig. Leuk dat hij zo bij iedereen een gepersonaliseerd stukje schrijft. Hij schreef bij mij het volgende:

Voor Inge,
Bedankt voor je goede vragen (en nog meer voor het kopen van mijn boek 😉 )
Buddy


Nou, dit zijn dus alle origineel Nederlandse boeken die ik tot nu toe heb laten signeren. Ik vind het super leuk deze auteurs te hebben mogen ontmoeten (of nog moet ontmoeten in het geval van Iris Boter), en ik hoop nog meer boeken te laten signeren door super toffe auteurs! In de volgende editie van deze rubriek laat ik mijn gesigneerde internationale boeken zien.

Heb jij wel eens je boeken laten signeren door auteurs?