Na een mega bookhaul in september, een mini bookhaul in oktober. Ik ben afgelopen maand op studiereis geweest naar Faro en ik wilde daar zoveel mogelijk voor sparen. Boeken kopen kon dus niet, maar door de grote bookhaul van september zou ik niks te kort komen. Wel heb ik deze maand twee boeken aan mijn collectie toe kunnen voegen. Eén recensie-exemplaar en één gewonnen boek. Dit zijn ze!

de-wereld-achter-het-water

De wereld achter het water – Jen Minkman
Dit is het boek dat ik als recensie-exemplaar mocht ontvangen van auteur Jen Minkman. Dit vervolg op Het boek van voorheen vond ik wederom echt leuk met een prachtige, vlotte schrijfstijl. Aanstaande vrijdag ben ik bij de boekpresentatie in Alphen aan den Rijn, waar ik erg naar uit kijk. Stiekem heeft deze boekenserie een speciaal plekje in mijn hart. Het boek van voorheen was namelijk het eerste recensie-exemplaar dat ik ooit mocht ontvangen. Dat ik uiteindelijk ook het tweede deel mocht recenseren, vind ik een hele eer!

bookhaul-oktober-1

Dit laaiende vuur – Laure Eve
Dit boek, met een prachtige cover en hopelijk net zo’n prachtig verhaal, is uitgekozen als boek van oktober voor de 7Days Reading Challenge. Ik was een van de gelukkige winnaars! Na een hele tijd wachten op het binnen krijgen van dit boek, was het nog net op tijd binnen om bij mijn bookhaul van oktober te kunnen betrekken. Ik hoor positieve reacties over dit boek en het staat daarmee ook erg hoog op mijn TBR lijst. Ik ben benieuwd 😀

Nou, een korte bookhaul dus. Misschien dat de volgende bookhaul groter zal zijn. Ik heb al een aantal boeken hoog op mijn verlanglijstje staan, dus wie weet is de Sint gul, of kan ik het zelf niet laten om naar de boekhandel toe te gaan ;-).

Heb jij een van deze boeken gelezen en wat vond je van de boeken?