Blaadjes vallen van de bomen. Ik heb door storm en regen gelopen en de sint is weer in het land. November is voorbij gevlogen! Ik heb tentamenweek gehad en ik ben begonnen aan de minor 3D Design. Ook kwamen Pokémon Sun & Moon uit, en dus ben ik al lekker veel aan het zorgen voor mijn nieuwe Pokémon. Naast dat alles heb ik natuurlijk ook gelezen en heb ik nieuwe boeken aan mijn collectie toegevoegd. Dit zijn ze!


dagboek-van-een-prinses Dagboek van een prinses (omnibus) – Meg Cabot
In mijn blogpost over de boekige dingen die ik tegen kwam in Faro, Portugal, schreef ik dat ik de Portugeese versie van The Princess Diaries tegen gekomen was. Ik wilde die verhalen graag lezen, maar heb ze nooit kunnen vinden. Even later werd ik benaderd door Marleen van Favoritez met de mededeling dat zij de omnibus van deze serie thuis had liggen, en dat ze bereid was deze met me te ruilen. Ik was door het dolle heen! Ik heb dit boek uiteindelijk met haar geruild voor 2c van Mirjam Mous, welke ik dubbel had. Het is een dikke pil waar ik ooit eens lekker voor ga zitten. De films vind ik in ieder geval geweldig! Lekker wegdromen bij het prinsessenleven


sterrenstof

Sterrenstof – Krystal Sutherland
Dit boek is echt een boek waar ik lang naar uitgekeken heb. Het boek zag er zo prachtig uit in de brochure van Young & Awesome books, dat ik het meteen wilde hebben. Kijk dan hoe prachtig die cover is?! Ook werd dit boek uitgekozen als boek van november voor de 7Days Reading Challenge en kwam Krystal Sutherland begin november naar Nederland. Dankzij Fleurine is mijn exemplaar nu dan ook gesigneerd! Ze schreef: Dear Inge, find your gold seams. Een quote die ik na het lezen van dit boek eindelijk begrepen heb. Het boek heeft een indrukwekkend verhaal, met grappige momenten, maar ook momenten waarop je in een hoekje zou willen gaan huilen.Een aanrader voor contemporary lovers!


the-jewelThe Jewel – Amy Ewing
Ook dit is een boek van de nieuwe uitgeverij Young & Awesome. Ook hier werd ik een beetje getrokken door de prachtige cover. Het deed me zo denken aan De Selectie – serie, en het staat gewoon prachtig in je boekenkast. Na het lezen van de flaptekst was ik verkocht. Het lijkt me heerlijk om weer een dystopisch/Sci-Fi verhaal te lezen, vol met baljurken, glitter and glamour. Ik denk dat deze serie erg goed zal zijn! Ik weet dat natuurlijk nog niet zeker, want ik heb het boek nog niet gelezen, maar ik heb er in ieder geval hoge verwachtingen van.


sirenSiren – Kiera Cass
Als ik dan toch al twee royal achtige boeken in deze bookhaul heb zitten, welke me deden denken aan De Selectie, dan kon Siren van Kiera Cass echt niet ontbreken! Kiera is de auteur van De Selectie-serie, maar dit verhaal staat daar compleet los van. Ik hoor veel goede verhalen over dit boek. Bovendien ben ik echt helemaal gek van het strand, zeemeerminnen en alles wat daarmee te maken heeft. Zelfs mijn kamer heeft een strandthema, dus dit boek staat echt prachtig te schitteren tussen alle schelpjes en dergelijke waarmee ik mijn kamer en boekenkast versiert heb.


liefdesbrieven-aan-de-sterrenLiefdesbrieven aan de sterren – Ava Dellaira
Afgelopen maandag ben ik met Lotte van Dorky & Dutch naar de Harry Potter pop-up store geweest op Utrecht Centraal. Nadat we daar onze ogen uit hebben gekeken, konden we het niet laten om ook nog een bezoekje aan Broesse Boekverkopers te brengen. Daar vond ik dan eindelijk het boek waar ik al zo lang naar zocht: Liefdesbrieven aan de sterren. Het verhaal lijkt me zo bijzonder en het boek zelf is ook prachtig. De kaft onder de duskjacket is namelijk oud roze… *zwijmel*


Welke boeken heb jij in november toe kunnen voegen aan je collectie?