Wauw, wat een verschil qua aantal van boeken als ik dat vergelijk met de bookhaul van april! Deze maand heb ik drie boeken aan mijn collectie toegevoegd, namelijk de volgende.

De Kroon – Kiera Cass
Ondanks de prachtige cover van dit boek, heb ik dit boek toch als ebook gekocht. Ik heb namelijk de rest van De Selectie-serie ook op mijn ereader gelezen, en ik vind het een beetje gek om alleen deel 5 van een boekenreeks in fysieke vorm te hebben. In mijn recensie lees je wat ik van dit boek vond!

Zaterdag 21 mei wat ik bij boekhandel Scheltema in Amsterdam geweest voor de Best of YA – Middag. Nadat die voorbij was, kun ik het niet laten nog even bij de Young Adult afdeling te snuffelen. Daar heb ik de volgende boeken gekocht:

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli
Ik heb zo veel leuke verhalen over dit boek gehoord, dat ik hem echt niet kon laten liggen! Ik heb gekozen voor de groene kaft in plaats van de rode. Ik weet niet precies waarom, maar vond deze kleur wat mooier. Hopelijk ga ik net zo van dit boek genieten als de meeste anderen die ik erover gehoord heb!

Foto 01-06-16 11 11 17

Waar het licht is – Jennifer Niven
Ik heb gehoord dat dit een van de mooiste en beste boeken zou zijn, binnen het Young-Adult genre. Toen ik hem daar zag liggen, in het Nederlands, kon ik dan ook niet anders om hem mee te nemen. Ik had niet gedacht dat het zo’n dikke pil zou zijn, maar ik heb hem nu in ieder geval en kan erin beginnen wanneer ik wil! Enne, de kaft is ook gewoon prachtig, dus alleen al naar kijken is leuk!

Niet zo’n hele grote bookhaul dus, maar ik denk wel dat ik een paar pareltjes binnengesleept heb. Simon hoop ik deze zomer nog te lezen! Want daar ben ik het meest benieuwd naar πŸ™‚

Welke boeken hebben jullie in mei allemaal aangeschaft?