Het was weer een super maand om mijn collectie aan te vullen. Ik kreeg een boek cadeau, de boekhandel in het dorp had uitverkoop en ik vond af en toe nog los geld waardoor ik toch nog snel een leuk boek kon kopen. Hierbij een overzicht.

Verliefd en Verloren 2

Verliefd en Verloren – Lizzie van den Ham
Verliefd en Verloren mocht ik als lid van het DVP Street Team in ontvangst nemen als recensie exemplaar. Ik heb het boek op mijn e-reader gelezen en inmiddels heb ik het ook gerecenseerd. Als bedankje voor de recensie kreeg ik trouwens een super schattig kettinkje opgestuurd, waar ik Jen Minkman erg voor wil bedanken!

Boeken Helen Vreeswijk

De stalker – Helen Vreeswijk
De stalker heb ik cadeau gekregen van mijn vriend, omdat hij het leuk vindt om met mij door een boekenwinkel te lopen, en ik dan vervolgens alle boeken enthousiast aanwijs die ik wil hebben. Hij zegt dan dat als ik iets heel graag wil, ik het heel lief moet vragen, en dat hij het misschien voor me koopt. Dat is dus gelukt bij dit boek van Helen Vreeswijk!

De kick – Helen Vreeswijk
Ik heb Helen Vreeswijk mogen ontmoeten bij de Young Adult middag bij Boekhandel van der Meer in Noordwijk. Daar vertelde ze over haar boeken en ik werd er echt super nieuwsgierig naar. Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen en toen ik bij de leegverkoop van de boekhandel in ons dorp dit boek zag liggen, nam ik het meteen mee. €9,- is echt een koopje!

Bloedbroeders – Helen Vreeswijk
Bij diezelfde leegverkoop lag ook Bloedbroeders te koop. Ook die kon ik niet laten liggen voor een spotprijsje en nu pronken drie Helen Vreeswijk boeken in mijn kleine boekenkast en dat maakt me stiekem best wel trots… Nu nog lezen haha!

Lobsters en Vector

Lobsters – Tom Allen en Lucy Ivison
Dit kleurrijke boek sprong er zo uit en toevallig had ik de video van Fleurine gezien waarin ze dit boek aanbeval om te lezen tijdens de zomer. Ook dit boek kon ik met veel korting krijgen, dus die ging ook mee!

Vector – Simon de Waal
Ter ere van de Nederlandse Thriller Tiendaagse 2016, kreeg ik dit boekje gratis bij de Ako toen ik 2C kocht. Het lijkt me een spannende novelle, dus ben benieuwd.

Boeken Mirjam Mous

2C – Mirjam Mous
Toen ik in het Best of YA – Magazine las over dit boek, wist ik meteen dat ik het wilde hebben. Het klonk zo ongelofelijk spannend!! Dus tja, mijn trein had vertraging op Leiden Centraal en daar heb je de Ako. Zoals gewoonlijk ga ik daar dan rondneuzen en zag ik dit boek uitgestald liggen. Ik twijfelde geen moment en kocht het boek meteen. Totaal geen spijt van, want dit boek is echt GE-WEL-DIG! Je kan hier mijn recensie lezen.

Test – Mirjam Mous
Na 2C en Boy 7 gelezen te hebben van Mirjam Mous, heb ik besloten dat ik al haar jeugdthrillers wil gaan lezen. Ik had weer eens vertraging en liep naar de kinderboekenafdeling van de Ako. Daar stond het boek Test en aangezien ik “toevallig” nog wat contant geld opzak had, heb ik dit boek ook snel gekocht.


Nou, dat was het dan weer voor de maand juni. Ik ben er erg blij mee! Ik ben benieuwd wat juli mij brengt.

Heb jij al één van deze boeken gelezen en wat vond je ervan?