Juli was weer een erg leuke maand voor mijn boekencollectie. Ik mocht er maar liefst drie hardcovers en twee paperbacks aan toevoegen. En het leukste is, dat ik bijna alle boeken van deze maand gewonnen heb! Dat scheelt natuurlijk een hoop geld, die ik uiteindelijk kan besteden aan andere boeken ;-).

Bookjunkies united winactie bag

2C – Mirjam Mous
Dit boek stond ook al in mijn vorige bookhaul. Ik had het geluk dat ik de winactie van de Hebban We Love YA pagina gewonnen had, en dit boek zat daar ook bij. Ik heb dit super spannende boek nu dus dubbel. Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen. Misschien dat ik er een vriendin blij mee kan maken, of dat ik het bewaar voor ruil evenementen. Het boek staat nu in ieder geval nog mooi in mijn boekenkast :D.

Zwijgen is goudvis – Annabel Pitcher
Ook dit boek zat in het pakket van de winactie. Ik wilde dit boek zo graag hebben! Ik ben erg benieuwd naar het verhaal, en de cover is sowieso echt prachtig. Bovendien heeft het een dust jacket en is de kaft onder dit jacket knaloranje. Love de vormgeving van dit boek! Staat zo mooi in mijn boekenkast.

RUMAG. Friends Quotes
Wie kent de sarcastische humoristische quotes van RUMAG. nou niet. Erg leuk dat dit boekje ook bij het pakket zat. Er zitten zulke grappige en leuke quotes in! Het boekje heeft inmiddels een plekje op de wc bemachtigd. Want tja, dit is niet echt een leesboek natuurlijk. Maar wel รฉรฉntje om even snel in te kijken.

Verder zat er in dat winactie pakket nog een totebag van Hebban: Bookjunkies United. Echt super blij mee, want die tasjes zijn super handig en zo kan ik aan mensen op straat showen dat ik van boeken hou :D!

Bookhaul juli 3

Unplugged – Donna Freitas
Dit boek heb ik gewonnen met de 7Days Reading Challengeย op Hebban. Vlak na de releasedatum had ik hem al binnen. Super leuk dat Blossom Books wat BB swag in het pakketje had gedaan. Onder andere een Simon vs. boekenlegger welke ik nog niet had <3. Ik ben op dit moment bezig in het boek, en ik vind het tot nu toe erg leuk! Het nadenken over hoe het zou zijn als je in een volledig virtuele wereld leeft, sluit leuk aan op mijn studie. Het boek past dus best wel bij me.

Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling
Dit is eigenlijk het enige boek in deze bookhaul waar ik echt voor betaald heb. Hoewel ik niet wist voor welk boek ik betaalde, aangezien het boek in de Celebrate Books Box zat. Het verhaal klinkt zo mysterieus… Denk dat het niet lang ongelezen in mijn boekenkast blijft staan ๐Ÿ˜€


Ik ben erg blij met de boeken die ik deze maand heb toegevoegd aan mijn collectie, en ben erg benieuwd naar wat augustus in petto heeft voor me. Het eerste boek voor de volgende bookhaul is inmiddels al binnen…