Tja… Eigenlijk heb ik een hele saaie bookhaul van augustus. Ik heb namelijk nauwelijks boeken gekocht. Ik ben anderhalve week op vakantie geweest naar Kroatië, maar daar kon ik, naast een schattige minibieb, helemaal geen boekhandels vinden. Ook start ik deze maand weer met een nieuw schooljaar, en daar horen ook nieuwe studieboeken bij. Die zijn ook niet bepaald goedkoop, dus daar ging mijn (lees)geld vooral naartoe. Dit zijn de boeken die ik in augustus aanschafte!

Hof van mist en woede – Sarah J. Maas
JAAAA, een boek waar ik echt naar uitkeek. Ik vond Hof van doorns en rozen echt heel goed en ik hoor ook ontzettend veel goede verhalen over Hof van mist en woede. Ik kocht het boek bij boekhandel Kooyker in Leiden. Heb de rest van de dag dat ik daar rondliep echt staan stuiteren. Het is wel een hele dikke pil, dus weet nog niet wanneer ik de tijd ga nemen het te lezen.

Hallo, tot ziens en alles daartussen – Jennifer E. Smith
Bol.com vindt mij denk ik erg lief, want ik kreeg een mailtje dat ik €2,50 korting kreeg op een ebook naar keuze. Dat liet ik mij geen tweede keer vertellen en ik bestelde snel dit contemporary verhaal. Dit is namelijk ook het boek van juli voor de 7Days Reading Challenge. Ik ben benieuwd!


Dus tja… Echt een mini bookhaul dus. Ik zou natuurlijk ook mijn studieboeken toe kunnen voegen aan de haul, maar ik denk niet dat iedereen daarop zit te wachten. Ik hoop dat september een betere maand is voor mijn collectie!


Was jouw bookhaul ook vooral gevuld met studieboeken deze maand?