April is de maand dat ik deze boekenblog begonnen ben en ik vond dat een goede reden om lekker in te mogen slaan met boeken, die me leuk leken om te lezen.

Uiteindelijk bestaat de boekenbuit uit 12 boeken! Zoveel heb ik er nog nooit in zo’n korte tijd gekocht. Voorlopig kan ik daar wel even mee vooruit!


The Iron Fey (box set) – Julie Kagawa
Het was de bol.com bulk 10-daagse, en er was flinke korting op een hoop verschillende box sets. Uiteindelijk voor The Iron Fey gekozen, omdat ik hier erg benieuwd naar was.

Twintig Regels Liefde – Rowan Coleman
Mijn trein naar school had vertraging en het liefste wat ik in zo’n geval doe, is een bezoekje brengen aan de Ako op het station. Gewoonlijk blijft het dan bij wegzwijmelen, maar deze keer besloot ik om dit mooie boek aan te schaffen.

Voor Jou – Jojo Moyes
Na vele goede verhalen gehoord te hebben over dit boek, kon ik deze niet laten liggen in de boekhandel. Ben erg benieuwd naar dit boek en natuurlijk ook de film.

Carry on – Rainbow Rowell
Dit boek zat in de Celebrate Books Box. Ook hier ben ik erg benieuwd naar, omdat het verhaal me ergens aan Harry Potter deed denken.

De Appeltaart van Hoop – Sarah Moore Fitzgerald
Dit boek heb ik gewonnen met de Hebban 7Days Reading Challenge als boek van de maand april. Ik heb hier inmiddels al een recensie over geschreven en vond het boek echt geweldig!

Oorlogswinter – Jan Terlouw
Dit boek zat in de goodiebag van het Young Adult Fest in Noordwijk. Ik heb dit verhaal op de middelbare school al moeten lezen, maar zou het graag ooit nog eens herlezen, omdat het zo bijzonder was.

Daan & Nadia – Esther Walraven
Ik kocht dit boek bij boekhandel Van Der Meer na het Young Adult Fest, en ik ben er echt super benieuwd naar. The Fault in Our Stars vond ik geweldig. Zal dit boek daar ook aan tippen?

Oog om oog – Buddy Tegenbosch
Buddy Tegenbosch was te gast bij het Young Adult Fest in Noordwijk en ik heb daar dan ook meteen Oog om oog gekocht en laten signeren. Buddy is trouwens echt een ontzettend spontane auteur dus zal met veel plezier zijn boek gaan lezen.

Het boek van voorheen – Jen Minkman
Dit boek ontving ik als recensie exemplaar. Het boek heb ik inmiddels ook al uitgelezen en een recensie over geschreven, en heb ik beoordeeld met 4 sterren!


Ik verwacht niet dat ik in mei net zoveel boeken aan zal schaffen als in april. Voorlopig heb ik genoeg te lezen. Ik ben erg blij met deze buit!  🙂